Vés al contingut

notícies relacionades

Maria Teresa Vives, missionera al Perú per “una cosa de dins que et vol fer donar més”

(CR/Observatori Blanquerna) Al Perú no hi havia religioses de l'Infant Jesús fins que hi va arribar Maria Teresa Vives. Moguda per “una cosa de dins que et vol fer donar més” va dir sí a obrir una missió a Ocongate, a la regió andina del Cusco, ara fa 48 anys.

A més de tres-mil metres d'alçada, Vives defineix la vida religiosa com “un entregar-me a Déu per sempre” i explica que “des de molt jove” es va sentir atreta per aquesta opció.

Joaquim Salvadó, 60 anys de missioner a La Paz: "La cultura boliviana m'ha ensenyat a apreciar tothom"

(CR/Observatori Blanquerna) A les portes de l'agost encetem una col·lecció d'estiu dedicada a la tasca que els missioners catalans fan arreu del món. Un tastet dels testimonis en vídeo que l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura va ampliant a poc a poc en el primer mapa multimèdia de missioners catalans al món, disponible al web missioners.cat.

Primer mapa multimèdia dels missioners catalans al món

(CR) Amb entrevistes, vídeo i àudio dels protagonistes ja existeix el primer mapa interactiu multimèdia de missioners catalans al món. Es tracta de www.missioners.cat, una eina que permet conèixer de prop qui són i què pensen els missioners que han sorgit de casa nostra sobre l’Església, Catalunya, la vida amb els més pobres i el sentit de donar-se als altres.

Veure la fe