Vés al contingut

notícies relacionades

Barcelona posa en joc el millor de cada tradició religiosa

(Laura Mor –CR) Tenien moltes ganes de retrobar-se. I han fet un sobreesforç per mantenir la iniciativa amb les restriccions per l’actual context de pandèmia. En un moment que demana allunyar prejudicis, cada comunitat religiosa s’ha sentit, més que mai, cridada a portar el millor de cada tradició. Els participants de la Nit de les Religions ho han explicitat en la cinquena edició celebrada aquest cap de setmana a Barcelona.

La gota d'aigua de Panikkar: una metàfora útil i serena sobre la mort

(Laura Mor –CR) L'aigua és metàfora de vida per a moltes cultures i religions. Amb motiu de la festa de Tots Sants, el primer de novembre, i en el marc de l'Any Raimon Panikkar, recordem aquí com aquest teòleg i filòsof va explicar la mort com “l'instant en què una gota d'aigua cau al mar”. Tot seguit es pregunta: “Què passa amb la gota d'aigua? Què passa amb l'aigua de la gota?”.

El president de la Generalitat rep l'equip de Fragmenta

(Fragmenta) El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest dijous al seu despatx del Parlament de Catalunya l'equip de Fragmenta Editorial, encapçalat pels editors Ignasi Moreta i Inês Castel-Branco, amb motiu de la recent commemoració del desè aniversari d'aquest segell.

panoràmica

Veure la fe