Vés al contingut

notícies relacionades

El Papa comença el seu viatge apostòlic a Xipre i Grècia

(Vatican News) El papa Francesc ha sortit de l'aeroport de Fiumicino de Roma aquest matí amb destinació a Xipre. S'hi estarà per primera vegada del 2 al 4 de desembre on visitarà la ciutat de Nicòsia. Des d'allà es traslladarà a Grècia, on romandrà del 4 al 6 de desembre.

Crida urgent perquè els refugiats "no es morin de fred"

(Jesuïtes) La Companyia de Jesús a Espanya, amb les seves institucions, se suma a la petició que en les últimes hores han subscrit 430 organitzacions que treballen en defensa de drets humans, migracions i refugi, i de la societat civil, en suport de la crida 'Perquè no es morin de fred', en el qual sol·liciten una oper

El Concili Panortodox: el primer pas d'una nova dinàmica conciliar

(Laura Mor –CR) Des de l'Abadia de Lerins, al monestir de l'Illa de Sant Honorat de la Costa Blava francesa, el monjo cistercenc Bartomeu Ubach ha seguit amb interès el Concili Panortodox. CatalunyaReligió.cat li ha demanat una lectura des del món catòlic. Ubach, que fa molts anys que manté relacions ecumèniques i coneix bé les dificultats internes del món ortodox, se suma als qui posen els pros per davant dels contres.

El Concili Panortodox minva a simplement un “concili”

(Antoni Matabosch - La Vanguardia) Després de 55 anys de preparació, sembla que el sant i gran Concili Panortodox serà simplement un “concili” i no “pan” (de tots), atès que cinc de les catorze esglésies autocèfales (autònomes) no hi assistiran.

Entitats cristianes amb els immigrants es mobilitzen pels refugiats

(CR) La Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants, que aplega des de l’any 2005 més d’una vintena de col·lectius i organitzacions, s’ha adherit a les mobilitzacions organitzades amb motiu de la propera Jornada Mundial del Refugiat que tindrà lloc el proper dia 20 de juny.

panoràmica

Veure la fe