Vés al contingut

notícies relacionades

mar-refugiats-grecia

Sant'Egidio després del naufragi de Grècia: “Prou morts a les fronteres”

SANT'EGIDIO | 'Morir d'esperança' és la vetlla que organitza la Comunitat de Sant'Egidio de Barcelona aquest 21 de juny a les 20:00 h a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Una convocatòria que coincideix amb el naufragi d'una embarcació a la costa del Peloponès que ha deixat 78 refugiats morts. "Prou morts a les fronteres", demana Sant'Egidio.

El Papa comença el seu viatge apostòlic a Xipre i Grècia

(Vatican News) El papa Francesc ha sortit de l'aeroport de Fiumicino de Roma aquest matí amb destinació a Xipre. S'hi estarà per primera vegada del 2 al 4 de desembre on visitarà la ciutat de Nicòsia. Des d'allà es traslladarà a Grècia, on romandrà del 4 al 6 de desembre.

El Concili Panortodox: el primer pas d'una nova dinàmica conciliar

(Laura Mor –CR) Des de l'Abadia de Lerins, al monestir de l'Illa de Sant Honorat de la Costa Blava francesa, el monjo cistercenc Bartomeu Ubach ha seguit amb interès el Concili Panortodox. CatalunyaReligió.cat li ha demanat una lectura des del món catòlic. Ubach, que fa molts anys que manté relacions ecumèniques i coneix bé les dificultats internes del món ortodox, se suma als qui posen els pros per davant dels contres.

panoràmica

Veure la fe