Vés al contingut

notícies relacionades

gatzara-jornades

El llegat àrab en la ciència, tema central de les noves Jornades Gatzara

FUNDACIÓ BAYT AL-THAQAFA | L'Institut Europeu de la Mediterrània acollirà aquest dilluns l'acte inaugural de la nova edició de les Jornades Gatzara que s'allargaran fins al divendres 28 d'abril. Enguany, d'entre molts altres temes, les jornades se centraran en el llegat àrab en la ciència.

Més de 300 persones participen a les Jornades Gatzara sobre interculturalitat arabocatalana

(Fundació Bayt al-Thaqafa) La segona edició de les Jornades Gatzara tanca consolidant-se com a espai de referència per a sensibilitzar tot allò que compartim les cultures àrabs i catalana, a Barcelona. Del 17 al 21 de maig, més de 300 persones han pogut gaudir de diverses activitats culturals amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre la interculturalitat arabocatalana i la cohesió social.

Sant Joan de Déu acull a 91 persones evacuades de l'Afganistan

(OHSJD) L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha desenvolupat un intens treball en diversos dels seus centres i des de la base aèria de Torrejón de Ardoz, per poder acollir persones provinents de l'evacuació de l'Afganistan, a causa de la situació d'emergència humanitària deslligada al país.

Jornades Gatzara: l’agermanament de les cultures catalana i àrab

(Fundació Bayt Al-Thaqafa/CR) La Fundació Bayt Al-Thaqafa ha presentat aquest dimecres les primeres Jornades Gatzara, un espai que neix amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la interculturalitat, especialment en allò que comparteixen les cultures catalana i àrab.

L'univers de Teresa Losada crida al diàleg i l'acció

(CR) Emotiu homenatge a la religiosa franciscana missionera que va practicar el diàleg intercultural amb l'acollida d'immigrants. Unes cent-cinquanta persones de l'univers Teresa Losada van participar dimarts a l'auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL en la jornada de memòria que va organitzar la Fundació Bayt al-Thaqafa amb el lema 'Tots som nosaltres'.

Veure la fe