Vés al contingut

notícies relacionades

Renovació del patronat de la Fundació Catalunya Religió

(CR) El patronat de la Fundació Catalunya Religió compta amb tres nous membres i nou president. Carles Duarte és el nou president i també s’incorporen al patronat el periodista Oriol Llop i la filòloga Noemí Ubach. Carles Duarte, poeta, director general de la Institució Cultural del CIC i expresident el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), ja havia copresidit el Consell Editorial de Catalunya Religió i ha estat vinculat al projecte des dels inicis.

"Claret va respondre a la crida de Déu amb una obediència filial"

(Claretians) Una petita habitació del Seminari de Vic el 16 de juliol de 1849 és l'origen de la Congregació dels Missioners Fills de l'Immaculat Cor de Maria, els Claretians. Sant Antoni Maria Claret, reunit amb cinc joves sacerdots, afirma que "aquell dia començava una gran obra", naixia així una congregació amb esperit missioner.

“Estimar mai no és un fracàs”, la lliçó de Viqui Molins en rebre el doctorat Honoris Causa

(Jordi Llisterri –CR) Un Honoris Causa poc habitual. L’acte ha seguit tot el protocol de processó d’entrada i de sortida, i de birrets per als doctors, que marca el ritual. Però la teresiana Maria Victòria Molins ha portat la seva manera de ser, la de la gent del carrer, a l’acte d’investidura Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull. S’ha celebrat aquest divendres al matí a la seu de la Facultat d’Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés.

Veure la fe