Vés al contingut

notícies relacionades

Joan Ferrer, nou membre de l’Institut d’Estudis Catalans

(CR/Fragmenta) El biblista, teòleg, expert en filologia semítica Joan Ferrer, ha sigut designat nou membre de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Ferrer és president de l’Associació Bíblica Catalana des de 2017.

Fragmenta inaugura la Biblioteca de Pensament Contemporani

(Fragmenta Editorial) La gravetat i la gràcia, de Simone Weil; El sagrat, de Rudolf Otto, i Veig Satanàs caure com el llamp, de René Girard, són els tres primers títols de la Biblioteca de Pensament Contemporani, la nova col·lecció de Fragmenta, en català, dirigida pel filòsof Joan-Carles Mèlich.

Déu, entre el tot i la 'xusma'

(CR –Ramon Bassas) Davant unes 350 persones que omplien el Casal Loiola aquest dilluns al vespre, el jesuïta i antropòleg Xavier Melloni i el professor de filosofia als jesuïtes de Sant Ignasi Josep Cobo van discrepar amb tota elegància, però amb contundència, sobre la seva idea de Déu, amb motiu de la presentació del llibre Déu sense Déu.

“Petit Fragmenta vol ajudar els nens a fer-se preguntes”

(Laura Mor –CR) Sempre s'ha adreçat als adults, però aquest curs Fragmenta ha emprès una nova aventura editorial. Es tracta de la col·lecció Petit Fragmenta, dirigida per Inês Castel-Branco, que ja té tres títols al mercat i que proposa als més menuts “materials que ajudin a la recerca de sentit”. Per primer cop, publiquen simultàniament en català, castellà i portuguès.

recull de notícies

Veure la fe