Vés al contingut

notícies relacionades

Justícia i Pau sobre Ucraïna: “Fermesa, mobilització pacífica i diàleg”

(CR) “Una guerra, amb independència de la seva intensitat, és una tragèdia, és un fracàs”. Així s’ha expressat el president de Justícia i Pau de Barcelona, Eudald Vendrell, aquest dijous al matí en relació als primers bombardejos perpetrats per Rússia a Ucraïna la matinada d’aquest dijous. La guerra, ha lamentat, “és la constatació que el món no rutlla i s’estan trencant principis absolutament imprescindibles per la convivència, pel benestar i pel bé comú per tota la humanitat”.

Josep Maria Gasch, cristià i jurista al servei dels febles

(Eudald Vendrell –CR) Aquesta setmana ens ha deixat en Josep Maria Gasch i Riudor, als 80 anys i després d’una llarga malaltia. Cristià compromès i jurista de vocació i professió, va esmerçar la seva fe i la passió per la justícia al servei de la gent feble i descartada, amb l’afany de bastir una societat millor per a tothom, justa i lliure.

Va iniciar el seu compromís en la resistència antifranquista des de la seva època d’estudiant de dret, on va conèixer la seva esposa, companya de vida i mare dels seus tres fills, l’Angelina Hurios.

Justícia i Pau homenatja Jordi Cots per la seva "tasca vocacional" en favor de la infància

(Laura Mor CR/Esplugues de Llobregat) Emotiu aplaudiment en l'homenatge a l'escriptor, advocat i pedagog Jordi Cots Moner del centenar llarg d'amics, col·laboradors i voluntaris de Justícia i Pau de Barcelona. Aquest divendres al vespre la segona edició de la convocatòria que l'entitat dedica a enfortir la seva xarxa ha reconegut l'itinerari vital de qui va ser el fundador i promotor de la Comissió de la Infància.

Veure la fe

podcasts