Vés al contingut

notícies relacionades

Sis incorporacions al Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona

(CPL) Elisenda Almirall, David Álvarez, Martirià Brugada, Carles Cahuana, Jordi Font i Maria Guarch són les noves incorporacions del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona. L’entitat ha celebrat aquest dilluns l’Assemblea General Ordinària en què ha aprovat l’exercici econòmic de 2020 i ha incorporat aquests sis nous membres.

Josep M. Hortet Gausachs i Punt de Referència, premis Església Plural

(Església Plural) El proper dimarts al vespre l'Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna acollirà lloc el lliurament de premis Església Plural en el marc de la Diada per la Pluralitat que organitza anualment aquesta entitat. Enguany els membres del jurat han reconegut la trajectòria personal de mossèn Josep M. Hortet Gausachs i el projecte d'acció social de l'associació Punt de Referència.

La Germandat de Poblet incorpora sis laics

(Laura Mor –CR) Nous germans a la família monàstica de l’orde cistercenc, sense vots ni hàbit religiós. Aquest dissabte el pare abat Josep Alegre beneirà i imposarà medalles a sis familiars i amics que s'incorporen a la Germandat de Poblet. Rebran la Regla de Sant Benet en el marc de l'assemblea plenària anual d'aquesta associació de laics que tindrà lloc a la sala capitular del monestir.

panoràmica

Veure la fe