Vés al contingut

notícies relacionades

Fra Valentí: "Amb el pessebre tenim una oportunitat per conservar un patrimoni"

(Glòria Barrete –CR) Segons la nostra tradició popular, és entorn de la festa de Sant Nicolau, el dia 6 de desembre, i de la Puríssima, el dia 8 de desembre, i sobretot a Barcelona, per la festa de Santa Llúcia, el 13 de desembre, quan es comença a muntar el pessebre familiar. Una vegada construït el pessebre, es procedeix a fer atansar, una mica cada dia, les figures de Josep i Maria vers el portal. Quan arriba el 14 de desembre, aquestes figures itinerants se substitueixen per aquelles figures del misteri que hauran de quedar-se a la cova o bé al portal.

Pilarín Bayés il·lustra un conte sobre mossèn Batlle i l'escoltisme

(Minyons Escoltes i Guies) Nou llibre il·lustrat de la col·lecció 'Petites històries' d'Editorial Mediterrània. Es tracta de 'Petita història de mossèn Batlle i l'escoltisme', que explica la trajectòria del gran impulsor de l'escoltisme catòlic a Catalunya.

Els néts elogien els avis en el Premi Pilarín Bayés 2015

(Sant Joan de Déu) Avis que viuen en altres països, que tenen cura sovint dels seus néts, avis aventurers, savis o a qui la salut ha jugat una mala passada; tots ells són protagonistes dels 15 relats guanyadors del Dotzè Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes, convocat per Editorial Mediterrrània i l'Obra Social Sant Joan de Déu. El proper dijous Montserrat acollirà l'acte de lliurament dels premis

Un mes de gener dedicat al bisbe Carrera

(CR) “Tenia el do de connectar instintivament amb el poble”. Així presenta l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, la figura del bisbe Joan Carrera, en el pròleg de la biografia que aquest gener publica l'editorial Mediterrània. El llibre 'Joan Carrera.

Veure la fe