Vés al contingut

notícies relacionades

Nous recursos digitals de la FECC per a la pastoral

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) Una pastoral educativa sense recursos digitals fa que el seu missatge sembli antiquat. Aquest és el motiu pel qual la Fundació Escola Cristiana ha signat un conveni amb Barcelona multimèdia, editorial amb una llarga tradició i experiència en materials didàctics relacionats amb l’ensenyament de la religió i la pastoral escolar, posant a disposició els educadors de les escoles cristianes i dels pares i mares d’alumnes en el web www.recursosfecc.cat.

La Fundació ProFutur promou l'educació d'infants vulnerables de tot el món a través d'eines digitals

(Obra Social "la Caixa") L’objectiu de la Fundació ProFutur és possibilitar una educació equitativa i de qualitat a infants i joves dels sectors més desafavorits, posant a la seva disposició eines digitals que permetin l’adquisició de competències a través de les noves tecnologies. És una iniciativa que es presenta inspirada en les preocupacions expressades pel papa Francesc i que vol contribuir al progrés de les societats.

40 anys de 'La Academia Calasancia' disponibles a la xarxa

(Escola Pia) 'Revista mensual órgano de la Academia Calasancia de las Escuelas Pías'. Aquest era el subtítol del primer número de La Academia Calasancia, que publicava el primer número el 7 de novembre de 1891. La revista, editada des de l’Escola Pia entre 1891 i 1931, ja es pot consultar per internet al repositori digital ARCA.

panoràmica

Veure la fe