Vés al contingut

notícies relacionades

Torres de Segre acollirà la segona jornada missionera de Lleida

(Bisbat de Lleida) L'ermita de la Mare de Déu de Carrassumada de Torres de Segre acollirà el pròxim 17 de setembre la segona Diada Missionera amb el lema 'Enviats a sembrar' organitzada per la delegació de Missions del bisbat de Lleida. A la trobada estan convocats animadors de comunitat, agents de pastoral, líders de parròquies, catequistes i tota persona cridada a compartir la Bona Nova.

"Volem posar els nostres talents al servei de Catalunya"

(Pastoral Social de Barcelona) El Secretariat de marginació de l’Arquebisbat de Barcelona, fruït del treball d'aquest curs, ha redactat un manifest on reflexiona sobre com voldrien que fossin les polítiques i accions socials en el nostre país, els propers anys. Anys que consideren "decisius en la configuració política i social de Catalunya".

El Govern obrirà una delegació a la Santa Seu:"El paper que exerceix transcendeix l'aspecte espiritual"

(David Casals - CR) Catalunya comptarà ben aviat amb una delegació que representarà el Govern al Vaticà. Es tracta d'una decisió que s'ha pres perquè "en el camp de la diplomàcia, el paper que exerceix la Santa Seu transcendeix l'aspecte espiritual".   Així ho va explicar aquest dimarts el conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, que també va acordar obrir dues oficines més a Portugal i Marroc.  

Canòlich: desbordats per una experiència d'Església “creativa, nova i oberta”

(Laura Mor –CR/Sant Julià de Lòria, Andorra) Han encertat el codi: el llenguatge musical ha fet arribar el missatge de l'Evangeli a molts joves que potser no se sumarien a d'altres propostes més convencionals. El bisbat d'Urgell ha assumit el risc i ha quedat quasi desbordat pel constant degoteig de participants.

"El Canòlich Music vol mostrar als joves que el missatge de Jesús és actual"

(Laura Mor –CR) A menys de quinze dies de l'inici del festival de música cristiana Canòlich Music, la delegació de joventut del bisbat d'Urgell viu amb optimisme un degoteig constant d'inscripcions. És la mateixa il·lusió que vol transmetre als quatre-cents joves que té previst acollir el divendres 21 i dissabte 22 de novembre a Sant Julià de Lòria, a Andorra.

panoràmica

Veure la fe