Vés al contingut

notícies relacionades

Torres de Segre acollirà la segona jornada missionera de Lleida

(Bisbat de Lleida) L'ermita de la Mare de Déu de Carrassumada de Torres de Segre acollirà el pròxim 17 de setembre la segona Diada Missionera amb el lema 'Enviats a sembrar' organitzada per la delegació de Missions del bisbat de Lleida.

A la trobada estan convocats animadors de comunitat, agents de pastoral, líders de parròquies, catequistes i tota persona cridada a compartir la Bona Nova.

"Volem posar els nostres talents al servei de Catalunya"

(Pastoral Social de Barcelona) El Secretariat de marginació de l’Arquebisbat de Barcelona, fruït del treball d'aquest curs, ha redactat un manifest on reflexiona sobre com voldrien que fossin les polítiques i accions socials en el nostre país, els propers anys. Anys que consideren "decisius en la configuració política i social de Catalunya".

El Govern obrirà una delegació a la Santa Seu:"El paper que exerceix transcendeix l'aspecte espiritual"

(David Casals - CR) Catalunya comptarà ben aviat amb una delegació que representarà el Govern al Vaticà. Es tracta d'una decisió que s'ha pres perquè "en el camp de la diplomàcia, el paper que exerceix la Santa Seu transcendeix l'aspecte espiritual".

Així ho va explicar aquest dimarts el conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, que també va acordar obrir dues oficines més a Portugal i Marroc.

panoràmica

Veure la fe