Vés al contingut

notícies relacionades

neus-forcano-direccio-justicia-pau

Neus Forcano, nova directora de Justícia i Pau Barcelona

JUSTÍCIA I PAU | "En aquests moments, torna a ser clau promoure la cultura de la pau i obrir espais de reflexió i debat sobre justícia social i restaurativa". Són les paraules de la professora i activista Neus Forcano que, des d'aquest dilluns, és la nova directora de Justícia i Pau Barcelona. Llicenciada en Filologia, compta un llarg recorregut dins el món educatiu i social amb la participació en moviments feministes d'Església i també interreligiosos com la plataforma 'Alcem la Veu' o l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós i interconviccional (AUDIR). Forcano pren el relleu de Miquel Torres, l'anterior director de Justícia i Pau Barcelona. 

L'Escola Cristiana ofereix les seves aules per acollir infants refugiats d'Ucraïna

(CR) En el manifest fet públic aquest dimarts, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ofereix les seves aules per acollir els infants, joves i famílies que arribin refugiats des d'Ucraïna. En el comunicat expressen "el rebuig absolut a la violència" que està patint Ucraïna així com altres països del món.

Justícia i Pau, 50 anys practicant la Doctrina Social de l'Església

(Laura Mor –CR) El 1972 van publicar una nota al diari denunciant la pràctica sistemàtica de la tortura en les comissaries de la policia. El fiscal els va acusar de difondre propaganda il·legal i en demanava dos anys de presó. Tots els dirigents de Justícia i Pau van ser processats i citats a declarar al Tribunal d'Ordre Públic. “Va ser el bateig de foc de Justícia i Pau”, explica Eduard Ibáñez, que n'és el director. El proper 24 de febrer l'entitat celebra 50 anys de vida.

Veure la fe

podcasts