Vés al contingut

notícies relacionades

Els esplais cristians mobilitzen 500 monitors en una jornada marcada pel foment del català

(Fundació Pere Tarrés) Amb el retorn a una certa normalitat, un grup de 500 monitors i monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) – Fundació Pere Tarrés s'han trobat aquest dissabte a Igualada per repensar i assentar les bases de la tasca educativa dels centres i grups d’esplai. Un dels principals eixos d’acció marcats per aquesta jornada ha estat reforçar la contribució del foment de la llengua i

10 curiositats sobre la Diada de Sant Jordi que potser no sabies

(CR) La Diada de Sant Jordi és una festa que se celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor. Però què sabem de realitat històrica del personatge, des de quan se celebra? Per què es regalen llibres, quina falsedat ens amaga la tradició? Per què cal vigilar amb el color de la rosa que es regala, quin element no pot faltar a la rosa? Quin abast té la festivitat, quin poble la fa durar deu dies, quin és l’edifici més santjordià? 1. Què sabem del protagonista de la Diada?

Reconeixement ecumènic per a Benjamí Planes

(David Casals –CR) L'entitat ecumènica Cristians per Terrassa ha reconegut la trajectòria de Benjamí Planes, actual president del Consell Evangèlic de Catalunya, i un dels impulsors de la traducció al català de les Escriptures i d'himnes.

Veure la fe