Vés al contingut

notícies relacionades

Les entitats jesuïtes se sumen als actes del Dia Internacional del Migrant

(Jesuïtes) El sector Social de la Companyia de Jesús a Espanya té entre les seves prioritats l'atenció als immigrants. I amb motiu del Dia Internacional del Migrant aquest dijous les entitats de la Companyia de Jesús que treballen en l'àmbit de les migracions, agrupades dins del Servei Jesuïta a Migrants (SJM-E), volen cridar la nostra atenció amb diverses iniciatives per què coneguem més de prop la situació d'aquest col·lectiu.

El CIE de la Zona Franca, a '30 minuts'

(CR) Aquest diumenge el programa '30 minuts' de TV3 estrena 'CIE, presó administrativa', un reportatge sobre el Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca de Barcelona que dóna veu a persones que hi han estat internades, així com associacions de drets humans, jutges i policies.

"Els CIE no haurien d'existir"

(CR) Fins a 1.584 persones van ser detingudes i internades al Centre d’Internament d’Estrangers de la Zona Franca l'any 2013. D'aquestes, més de la meitat –840– van quedar en llibertat. Així ho explica l'informe anual del Mecanisme Nacional de Prevenció de la Tortura, presentat aquest dimarts al Senat.

Veure la fe