Vés al contingut

notícies relacionades

El bisbat de Girona proposa una visita nocturna a la catedral

(Bisbat de Girona) Dins de les activitats programades en el Girona10 d’enguany, el bisbat de Girona, conjuntament amb l’associació de guies de la ciutat ha organitzat una visita nocturna a la catedral per als propers divendres i dissabte. Començarà a les vuit del vespre i durant més d’una hora es donaran a conèixer les diferents representacions del foc que són presents en les peces artístiques i arquitectòniques del temple.

Aquest any, la Missa del Gall des de Solsona

(Bisbat de Solsona) Televisió de Catalunya retransmetrà aquest any la Missa del Gall des del cor de Catalunya. La catedral de Solsona serà l'escenari que oferirà en directe pel canal 33 la tradicional celebració nadalenca el 24 de desembre, a les 12 de la nit.

La Catedral de Tarragona homenatja els compositors de l’arxidiòcesi

(Catedral de Tarragona) Un concert en reconeixement a tants preveres i laics compositors de l’arxidiòcesi de Tarragona. És el que es va celebrar el passat divendres a la Catedral de Tarragona amb el cor i l’orquestra dels Amics de la Catedral i els organistes Miquel Castillejo i Miquel Rovirosa, dirigits per Miquel Barbarà.

La catedral de Tarragona també recorda el 1714

(Arquebisbat de Tarragona) «La Seu de Tarragona i la Guerra de Successió (1700-1719)» es l'exposició que es pot visitar la capella de Sant Miquel de la Catedral de Tarragona fins el dia 16 de novembre

La Sagrada Família se’n va a Mallorca

(CR) El proper 28 de juliol La Sagrada Família inaugura a Palma de Mallorca una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur. L’exposició, organitzada per la Junta Constructora de la Sagrada Família, mostra l’arquitectura d'Antoni Gaudí i el missatge religiós de la Basílica.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe