Vés al contingut

notícies relacionades

rosari-bisbes-parlen

Els bisbes parlen del mes del Rosari

GIEC Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar del mes del Rosari, així com de l’eutanàsia encoberta, dels Sants Àngels de la Guarda, de ser evangelitzadors esperançats, de ser cridats, de viure en la quotidianitat, de la Mare de Déu de l’Acadèmia, de ser servents sense cap mèrit i de fer deixebles.
refugiats-2022

Els bisbes parlen de la 108a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat

GIEC | El proper diumenge 25 de setembre, l’Església celebra la 108a Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat, amb el lema “Construir el futur amb els migrants i els refugiats”, una jornada per a recordar que la presència dels migrants i refugiats és una oportunitat de creixement cultural i espiritual per a tots, ja que gràcies a ells podem conèixer millor el món i la bellesa de la seva diversitat, podem madurar en humanitat i construir junts un “nosaltres” més gran.
sessions

Els bisbes parlen de l'inici del curs

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de l’inici del curs, així com de l’Església i Catalunya, d’escoltar la veu de la creació, d’estar en comunió amb la creació, de l’Assemblea Sinodal i de ser cristians en minoria.
bisbes-parlen

Els bisbes parlen del pelegrinatge europeu de joves

GIEC | Amb el lema “Jove, aixeca’t i sigues testimoni. L’Apòstol Jaume t’espera”, del 3 al 7 d’agost tindrà lloc a Santiago de Compostel·la el Pelegrinatge europeu de joves que aplega joves de tot Europa durant l’estiu dels anys sants compostel·lans. Aquesta iniciativa, organitzada per la Subcomissió de Joventut i Infància de la Conferència Episcopal Espanyola, conjuntament amb l’arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la, estava programada per a l’estiu passat, però la pandèmia va obligar a traslladar-la a l’agost d’aquest any.
gent-gran

Els bisbes parlen de la II Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran

GIEC | En la proximitat de la festa el dia 26 de juliol dels sants Joaquim i Anna, pares de la Verge Maria i avis de l’Infant Jesús, l’Església celebra el proper diumenge la II Jornada Mundial dels Avis i de la Gent Gran, amb el lema «Encara donaran fruit a la vellesa
mans

Els bisbes parlen d’acollir i escoltar Crist

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar d’acollir i escoltar Crist, així com de l’astrologia i la consciència religiosa, de tenir cura de la Casa Comuna, d’estar en comunió amb la creació, de reflexions, posant la mirada en l’Assemblea Sinodal, del dia de la gent gran, de campaments per a adolescents i de cristians que viuen la seva fe units a l’Església.

Els bisbes parlen de la Mare de Déu, estrella del mar

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la Mare Déu, estrella del mar, així com de censures laïcistes, de tenir cura de la Casa Comuna, d’estar en comunió amb la creació, de reflexions, posant la mirada en l’Assemblea Sinodal, del camí per a la vida eterna, d’associacions de joves, d’anar de colònies i d’una formació sòlida.

Els bisbes parlen de les colònies i les activitats de lleure

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de les colònies i activitats de lleure, així com del manament de l’amor, de la ciutat santa de Jerusalem, de la realitat de l’eutanàsia, de l’Assemblea Sinodal, de l’essencial en la missió, de la guerra i de viure la fe.

panoràmica

Veure la fe