Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlan-sant-joan

Els bisbes parlen de sant Joan Baptista

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de sant Joan Baptista, així com de l’Església, eix de l’arquitectura conciliar, d’un testimoni d’amor i esperança, de valorar la formació permanent, del sagrament de la vida ordinària, de l’Exhortació apostòlica “Crist viu”, de vacances i voluntariat, de reformar l’Església i de la por davant la malaltia.

esperança

Els bisbes parlen de l'esperança

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de redescobrir l’esperança i caminar amb esperança, així com del Concili Vaticà II, de llavors del Regne, del sagrament de la vida ordinària, de la complementarietat de l’home i la dona, de comunitats acollidores i missioneres, de renovar les comunitats cristianes i de l’acolliment.

bisbes-parlen-caritat

Els bisbes parlen del Corpus Christi, dia de la caritat

GIEC | El proper diumenge 2 de juny, solemnitat del Cos i la Sang de Crist, també coneguda com a Corpus Christi, l’Església celebra el dia de la caritat, amb el lema «Allà on ens necessites. Obrim camí a l’esperança».

bisbes-parlen-solemnitat-pentecosta

Els bisbes parlen de la solemnitat de la Pentecosta

GIEC | El proper diumenge 19 de maig, solemnitat de la Pentecosta, es clou el temps pasqual, el temps joiós de la resurrecció del Senyor, amb l’enviament de l’Esperit Sant, que és el gran do que el Senyor regala a l’Església i a tota la humanitat.

bisbes-parlen-comunicacions-socials

Els bisbes parlen de la 58a Jornada Mundial de les Comunicacions Socials

GIEC | El proper diumenge 12 de maig, solemnitat de l’Ascensió del Senyor, amb el mandat exprés de Jesús als Apòstols d’anunciar a tots els pobles el seu missatge, l’Església celebra la 58a Jornada Mundial de les Comunicacions Socials amb el lema «Intel·ligència artificial i saviesa del cor: per una comunicació plenament humana».

bisbes-parlen-renda-esglesia-x

Els bisbes parlen de marcar la ‘X’ a favor de l’Església a la declaració de la Renda

GIECDel 3 d’abril a l’1 de juliol de 2024 té lloc la campanya de la Renda 2023. Durant aquest període, l’Església convida tots els contribuents a marcar la casella destinada a l’Església catòlica i també la d’altres finalitats socials, ja que amb aquest petit, però alhora, gran gest, es contribueix en el desenvolupament de les accions pastorals, socials i assistencials de l’Església.

panoràmica

Veure la fe