Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen-turisme

Els bisbes parlen de la Jornada Mundial del Turisme

GIEC | El proper diumenge 17 de setembre l’Església celebra la Jornada Mundial del Turisme, enguany amb el lema «Turisme i inversions verdes», que advoca per un turisme sostenible i respectuós amb les persones i amb l’entorn.
bisbes-parlen-diada

Els bisbes parlen de la celebració de la Diada en clau sinodal

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la celebració de la Diada en clau sinodal, així com d’eixamplar la tenda i sortir per evangelitzar, del bon diàleg, del dur treball, de la cloenda del Sínode per l’Esperança, de propostes diocesanes per aquest curs, de guanyar el germà i de remoure obstacles.
Dia de la Mar 2023

Els bisbes parlen de la festivitat de la Mare de Déu del Carme

GIEC | El proper diumenge 16 de juliol l’Església celebra el Dia de la gent del mar, coincidint amb la festa de la seva patrona, la Mare de Déu del Carme. “Donen molt, mereixen més” és el lema que el departament «Stella maris» (Apostolat del Mar) proposa per aquest any.
bisbes-parlen-transit-reponsabilitat

Els bisbes parlen de la 55a Jornada per la responsabilitat en el trànsit

GIEC | Coincidint amb l’inici dels desplaçaments massius per les vacances estivals, diumenge 2 de juliol, en la proximitat de la festa de sant Cristòfol, l’Església celebra la 55a Jornada per la responsabilitat en el trànsit, amb el lema “Encomana el teu camí al Senyor i ell actuarà (Sl 37,5), un lema que mena a parlar de la importància de l’oració. Es tracta d’una invitació directa i personal a cada conductor perquè, a l’inici del viatge, pregui uns moments al Senyor i posi a les mans d’Ell el seu camí amb la seguretat de comptar amb la seva ajuda.
Nen-resant-creu

Els bisbes parlen de les preocupacions de l'Església

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar del que ocupa i preocupa l’Església, de la fermesa de la fe, de l’encíclica Pacem in Terris, de l’Aliança Nova, de viure la fe també durant l’estiu, de l’Assemblea diocesana de Lleida, de la por i de ser transmissors de la bellesa de Déu
bisbes-parlen-lourdes

Els bisbes parlen del pelegrinatge a Lourdes

GIEC | Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar del pelegrinatge a Lourdes, de ser devots del Sagrat Cor de Jesús, de la mort, d’un estiu enriquidor per a tots, de l’espiritualitat de l’Aliança, del conflicte, del temps d’exàmens i d’anunciar l’amor de Déu.

panoràmica

Veure la fe