Vés al contingut

notícies relacionades

Aquesta Setmana Santa orienta't amb Catalunya Religió

(CR) Un any més podreu trobar a CatalunyaReligió informació dels actes més rellevants de Setmana Santa a Catalunya. Cada any un dels continguts més consultats del portal és el mapa de les processons que aquests dies surten al carrer a tots els racons de Catalunya.

Viqui Molins: "Sor Genoveva, la meva mestra de tendresa"

(CR) Emocionada, la teresiana Viqui Molins ha volgut dedicar aquest record a Sor Genoveva Masip en el seu vídeoblog. "Estimant a dojo", així parla de la religiosa que va morir aquest dijous a la nit a l'Hospital del Mar de Barcelona.

Mor Sor Genoveva, la religiosa dels més exclosos

(CR) Va ser el rostre social de l’Església a les perifèries de Barcelona durant dècades. Sor Genoveva Masip va morir aquest dijous als 91 anys a Barcelona. Era religiosa Filla de la Caritat i va començar exercint de mestra a Barcelona i a Sabadell, però molt aviat es va despertar la seva vocació social.  El funeral obert a tothom es farà dilluns 27 de juliol a les 20h. a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. 

“A Ítaca creiem que per sortir del forat cal saber que algú t'espera”

(Laura Mor –CR) Avui seran tres més a dinar. Ja viuen en un altre pis de la Fundació Acollida i Esperança, de forma més autònoma, però tornen a Ítaca perquè s'hi “senten com a casa”. És una situació habitual en un projecte que celebra vint-i-cinc anys de trajectòria al barri Gòtic de Barcelona i que es manté fidel als orígens: l'atenció als més vulnerables.

Barcelona recorda els sense sostre que han mort al carrer

(Sant'Egidio) Aquest diumenge la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor recordarà en Rafael i l'Antonio. I tants d'altres que com ells han perdut la vida a la ciutat de Barcelona els darrers anys. La iniciativa de la Comunitat de Sant'Egidio tindrà lloc durant la missa de dos quarts de dotze.

panoràmica

Veure la fe