Vés al contingut

notícies relacionades

“No ens creiem que la nostra forma de viure posa en risc la nostra supervivència”

(Cristianisme Segle XXI) Més d’un centenar de connexions a la ponència sobre ‘Ecologia post-coronavirus: espècie humana i ecosfera’. Aquest dissabte ha tingut lloc, de forma telemàtica, la xerrada inaugural del cicle Espai Obert de l’associació Cristianisme al Segle XXI, a càrrec de la doctora Marta Tafalla, professora d’Ètica i Estètica a la UAB.

Entitats cristianes preguen per posar en pràctica l'ecologia integral

(Justícia i Pau) “Una ecologia integral implica dedicar una mica de temps per a recuperar la serena harmonia amb la creació”. Aquesta és una de les diverses frases de l'encíclica Laudato Si' que aquest divendres al vespre s'han llegit al Santuari de la Mare de Déu del Carme de Barcelona.

Crida d'entitats cristianes a pregar per la biodiversitat

(CR) Tota una setmana de mobilitzacions per alertar de l’emergència climàtica. Cimera de l’ONU a Nova York. I divendres, primera vaga mundial pel clima. L’Església catalana tampoc no es desentén del repte de la cura del planeta.

Nous materials per a les ecoparròquies

(CR/Justícia i Pau) Com podem minimitzar l'impacte de la degradació ambiental i preservar la biodiversitat? Tenim en compte els “més vulnerables” al canvi climàtic? Les nostres accions honren al “Creador”? Els cristians d’arreu del món són cridats a formular-se aquestes preguntes durant el proper mes. Aquest diumenge 1 de setembre comença el Temps de la Creació.

Veure la fe