Vés al contingut

notícies relacionades

Jesus Martinez Gordo

Jesús Martínez: “En el Sínode alemany els bisbes han triat escoltar el Poble”

GLÒRIA BARRETE –CR | Cisma a l’Església catòlica alemanya? Desautoritzacions del Vaticà a la Conferència Episcopal Alemanya? Trencament doctrinal? Totes aquestes qüestions fa un temps que envolten l’Església alemanya a causa de la celebració del seu Camí Sinodal. Què està passant a l’Església d’Alemanya?

L'Escolania de Montserrat començarà una gira per Alemanya aquest estiu

(Abadia de Montserrat) La segona part del curs es viurà amb molta activitat concertística a l'Escolania de Montserrat. La millora de la situació global per la pandèmia ha provocat una allau de peticions per als propers mesos per al curs present i per al vinent. Fins i tot, ha estat convidada a participar en un festival d’escolanies, que tindrà lloc a Nürnberg, Alemanya, els dies 18 i 19 de juny.

“El que passi a Israel i Palestina no ens ha d’impedir treballar junts contra l’antisemitisme i la islamofòbia”

(David Casals –CR) Els sondejos pronostiquen l’ascens del partit euroescèptic i xenòfob ‘Alternativa per Alemanya’ en les eleccions generals que se celebraran d’aquí nou mesos. Les polítiques d’asil a refugiats, sobretot fugitius de la guerra de Síria i majoritàriament de tradició musulmana, atien el fantasma de la intolerància al país que va planificar l’extermini del poble jueu i gitano fa més de 60 anys.

panoràmica

Veure la fe