Vés al contingut

notícies relacionades

L’Església catalana homenatja Ramon Llull

(Ateneu Universitari Sant Pacià) L’Església catalana va celebrar ahir a l’Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona un acte d’homenatge al Beat Ramon Llull, en motiu del VII centenari de la seva mort (1316-2016), al qual van assistir els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, encapçalats pels arquebisbes Joan Josep Omella de Barcelona, Jaume Pujol de Tarragona i Joan Enric Vives d'Urgell, a més del bisbe de Mallorca, Xavier Salinas.

L'ebola: un abans i un després en l'agermanament amb Sierra Leone

(Laura Mor –CR) Aquest dijous l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues ha fet el balanç dels deu anys d'agermanament amb el seu homònim a Sierra Leone: el Saint John of God Hospital, de Mabesseneh-Lunsar, a l'oest del país. L'experiència, molt marcada els darrers mesos pel virus de l'ebola, fa evident la necessitat de ser-hi. "La vida segueix, fins i tot segueix el programa d'agermanament. Tenim idees noves!" ha anunciat el germà Fernando Aguiló, que coordina el projecte des de Catalunya.

Jueus catalans i dues iniciatives interreligioses rebutgen els atacs de París

(David Casals i Vila –CR) Catalunya és cada cop un país més plural i això té conseqüències en com les comunitats religioses han reaccionat davant els atemptats jihadistes de París de dies enrere, contra la revista satírica francesa 'Charlie Hebdo' i també contra un supermercat que venia 'kosher', menjar que compleix els preceptes que estableix la Torah.

Veure la fe