Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas Diocesana de Barcelona demana un Pla Estatal de Refugi més humanitari

(Caritas Barcelona) Avui finalitza el termini que el Govern Espanyol va establir amb la Unió Europea per acollir a 17.337 persones refugiades. Aquest compromís signat el setembre de 2015 instava a acollir a 15.888 persones reubicades d'Itàlia o Grècia i 1.499 reassentades de Turquia, el Líban o Jordània. Malauradament, aquest compromís no s’ha complert, i en dos anys l’Estat Espanyol només ha acollit a 1.983 persones refugiades de les 17.337 indicades.

"Sóc voluntària de Càritas per ajudar els altres"

(Càritas) La Teresa es va fer monja l’any 1951. "Quan vaig començar érem 77 novícies a Barcelona. Ara només n’hi ha una a Madrid, tot ha canviat molt" indica. El carisma de les monges vedrunes se centra en la cura dels malalts i en l'educació, i durant tota la seva vida la Teresa ha estat al servei dels més desafavorits. "Vaig començar el voluntariat amb els més necessitats a l'obra benèfica l'Hora de Déu, una entitat del Raval des d’on repartia menjar.

Com contribueixen les 785 entitats d’Església a la cohesió social de Catalunya?

(Fundació Pere Tarrés/Sant Joan de Déu) A Catalunya hi ha 785 entitats socials d’Església que realitzen prioritàriament activitats d’intervenció a favor de les persones en situació de vulnerabilitat social, inspirades en els valors de l’Evangeli i amb una organització per a una finalitat no lucrativa.

panoràmica

Veure la fe

podcasts