Vés al contingut

notícies relacionades

Aquest 8 de juny, siguis on siguis, ofereix un minut per la pau

(Vatican News) El dissabte 8 de juny de 2019, a la una de la tarda, catòlics i cristians de diferents denominacions, juntament amb musulmans i creients d'altres religions, han estat convocats a dedicar un minut de pregària per la pau, ja sigui en silenci, sols o en companyia d'altres persones, immersos en la reflexió de com aconseguir un món més fratern.

Un minut per la pau

Francesc rellança l'Acció Catòlica com la xarxa del laïcat

(Salvador Pié) Amb motiu dels 150 anys de l'Acció Catòlica Italiana hi ha hagut dos grans esdeveniments a Roma del 27 d'abril al 1 de maig. Mai, diuen els qui coneixen el papa Francesc, l'havien vist tant convençut i engrescat tot valorant i rellançant aquesta xarxa diocesana del laics que vol ser l'Acció Catòlica.

Bon any des del barri de Bellavista, una església en sortida

(Laura Mor –CR) Caminar pel barri de Bellavista acompanyat dels parroquians de Sant Francesc d'Assís implica aturar-se a cada passa. Tenen coneguts arreu, als qui saluden amb espontaneïtat. No fan teatre. Estan acostumats a fer vida al carrer i se'n senten part. Coneixen les virtuts d'un territori que manté la convivència malgrat les adversitats. Amb aquest exemple d'Església en sortida, CatalunyaReligió.cat felicita als lectors el nou 2016 que comença.

”Estem segurs que l'oferta del Moviment de Professionals té sentit”

(Laura Mor –CR) Posen èmfasi en el món professional, però també porten la fe a la resta d'àmbits de la vida. El Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona (MPCB) ha celebrat aquest dissabte el 25è aniversari de la seva fundació en un acte al Seminari Conciliar de Barcelona. I ho ha fet amb una proposta que mira el futur perquè "el que ha servit per a unes generacions, potser ja no serveix per a les generacions més joves".

Joves que volen viure les Benaurances

(CR) "Les Benaurances de l'Evangeli ens donen felicitat, i volem ser 'sal i llum' en els nostres ambients". Aquesta podria ser la conclusió dels quatre dies de Campaments d'estiu que els joves de diferents parròquies de la diòcesi de Barcelona han celebrat a Sant Martí de Sesgueioles aquest cap de setmana. Dies de convivència amb espais de festa i joc, excursió, cinema, reflexió i pregària, tot al voltant de les Benaurances.

panoràmica

Veure la fe