Vés al contingut

Ens voleu ajudar però no sabeu com? Deixeu-nos un comentari i ens posarem en contacte amb vosaltres. Millor si també ens deixeu un número de telèfon.

Fer un donatiu surt a compte

Amb els donatius a la Fundació Catalunya Religió, a més de contribuir a que la informació religiosa arribi més lluny, també gaudiu de beneficis fiscals que us permeten deduir els vostres donatius en la Declaració de la Renda o l’Impost de Societats. Hisenda rep les dades de les quantitats totals aportades durant l’any fiscal anterior i us apareixeran a la declaració de la renda.

En concret, la deducció a la qual es poden acollir les persones físiques que fan donatius a Catalunya Religió és del 80% en els primers 150 euros, així com el 35% de l’import del donatiu que excedeixi dels primers 150€, que a partir del tercer any serà del 40%. Els donatius tenen un límit del 10% de la base liquidable.

Només un exemple, si feu un donatiu de 150€, Hisenda us torna 120€ i només acabareu pagant 30€.

Pel que fa a les persones jurídiques, us podeu deduir de l’Impost de Societats el 30% de l’aportació feta a la Fundació Catalunya Religió, o el 40% en cas que la contribució com a empresa hagi estat constant els darrers tres anys fiscals amb un import superior a 150€.

Tant particulars com empreses, si doneu 1.000€, us podeu deduir més de 400€.

Podeu fer els donatius aquí.

 
Voleu saber de quina altra manera ens podeu ajudar?