Vés al contingut

​​​​​​​Ja està anunciada la VII Setmana de Cinema Espiritual, que tindrà lloc als Lluïsos d'Horta del 26 al 29 de Novembre de 2010. El tríptic de l'esdevenimenImatge eliminada.t, que es pot trobar a la web de la Delegació de Joves del Bisbat de Barcelona, ofereix el llistat de pel·lícules que es visionaran i també la seva ressenya amb recomanacions didàctiques de cara a treballar-les per diferents edats.

El fil conductor de les pel·lícules escollides i el lema d'enguany es poden trobar a la plana web de la VII Setmana de Cinema Espiritual:

“Ferms en la fe” és el lema de referència de les pel·lícules escollides aquest any per a la Setmana de Cinema Espiritual, en consonància amb la propera Jornada Mundial de la Joventut, que se celebrarà a Madrid del 16 al 21 d’agost de 2011.

Per al cartell d’aquest any hem triat uns peus que es mantenen ferms i arrelats en una muntanya de sorra. En un lloc del qual pot ser fàcil caure perquè la sorra es mou, la persona, de la qual tan sols en veiem una part de les cames, apareix estable i serena, gairebé com si es tractés d’un arbre sembrat a la terra, encara que també pot ser que aquest personatge estigui sostingut des de dalt per Algú a qui no veiem." (seguir llegint)

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.