Vés al contingut

(S'ha confirmat que es durà a terme)

Com ja vàrem anunciar en l’article dedicat a "La Religió a les Universitats d'Estiu", la URL, la Delegació de Joves del Bisbat de Barcelona, la Fundació Pere Tarrés i la Fundació de l’Escola Cristiana de Catalunya, organitzen el Curs de Pastoral Juvenildins del marc de la Universitat d’Estiu de la URL.
Tot i la novetat de presentar-ho com a curs universitari, aquest es desenvolupa amb característiques similars a d’altres edicions, quan es presentava conjuntament per la FPT, la Delegació i la FECC.

El curs tindrà lloc el 18 i 19 de setembre de 2010, de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 20:00, a la Parròquia de Sant Pacià (c/ de les monges 27, BCN) a un preu certament mínim: 60€ incloent-hi els àpats.

Els membres de l’equip de professorat que impartirà la matèria son: Joan Marqués, Eloi Aran, Toni Torrelles, Toni Roman i Pilar Muro (coord. del curs i cap del departament de padeagogia de la fe de la FPT).

+ info: Delegació de Joventut (93-4121551) i FPT (93-4101602)
inscripcions: http://universitatestiu.url.edu/

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.