Vés al contingut
(Església Barcelona) Aquestes són les activitats organitzades per la Delegació Pastoral de Joventut perquè els joves puguin estar preparats aquest Nadal:
Pregària de Taizè
La comunitat de Taizè rebrà el premi Cassià Just aquest dimecres 3 de desembre, de mans de la Generalitat, com a reconeixement a la seva feina amb els joves. Dijous 4 tindrà lloc a les 19:30h una pregària de Taizè amb el germà Pere i el germà Cristian. L’acte està obert al públic.
Vetlla de la Immaculada
Els joves de les diòcesis de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu de Llobregat es trobaran sota els peus de la Mare de la Mercè per mirar-la, demanar-li i aprendre com dir "sí" a Jesús. La trobada estarà acompanyada pels bisbes de les tres diòcesis, i enguany serà la hermana Glenda qui portarà la pregària, convidant a tots a no tenir por. L’acte tindrà lloc el diumenge 7 de desembre a les 21:30h.
Recés d’Advent per a joves
La Delegació convida de nou al recés de joves d'Advent, predicat pel bisbe Sebastià Taltavull. Una bona oportunitat per preparar-se pel Nadal i treballar l'espiritualitat de Santa Teresa de Jesús. L’acollida i pregària tindrà lloc a les 10h i finalitzarà a les 20h. L’acte costa 12 euros i va dirigit a joves de 18 a 35 anys. Per inscriure’s cal omplir el següent formulari.
Estació d’enllaç
El barri del Raval és ple d'entitats solidàries (Fundació Escó, Comunitat Sant Egidi, Fundació Comtal, etc.) que busquen portar llum a una zona amb molta gent necessitada d'ajuts. Per aquest motiu, la Delegació de Joventut proposa començar el Nadal acollint la Llum de Betlem amb una celebració de música, lloança i pregària a la sala de teatre de les Xaverianes, a càrrec del grup de música Light4you, i descobrir aquests espais de llum, tot portant-hi la Llum de Betlem. La celebració finalitzarà menjant turrons i desitjant el bon Nadal al pati de l'església de Santa Anna (C/ Santa Anna, 29). Tindrà lloc el pròxim 19 de desembre a les 21h al teatre de l’Escola Tècnico-Professional Xavier (Avinguda Francesc Cambó, 12).
Cafè Youcat: Per què va morir?
Fa anys la Teresa va viure, potser, el cop més fort de la seva vida: la mort de la seva filla Laura a causa d'un càncer. L'experiència de la Teresa, de la mort d'un ésser estimat, la viuen cada dia milers de persones. Però, tot i això, la Teresa no ha perdut el somriure ni les ganes de viure. Ni la fe. La Delegació proposa aquesta trobada a tots aquells que tenen inquietuds i dubtes a partir de la mort d’un ésser estimat. L’acte tindrà lloc el pròxim 21 de desembre a les 18h a l’església Santa Anna.
Temàtica
Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.