Vés al contingut
blog-ruth-poder-transforma

Al llarg de la meva vida pastoral i professional com formadora de recursos humans, una de les frases que més he sentit repetir és: “no sé com puc transformar la meva vida!”.

És massa comú el fet que les persones no saben o no volen canviar els mals hàbits en la seva vida, aquells que no els permeten avançar positivament o si més no avançar amb aquelles àrees en les quals necessiten fer canvis reals per tal de no bloquejar-se constantment en les mateixes mancances i dificultats. Mancances i dificultats que sovint és visualitzant en les relacions interpersonals.

Tots voldríem tenir una vareta màgica, que en un instant ens fes canviar aquelles accions que repetim de forma inconscient o conscient i que sabem que no ens fan bé ni a nosaltres ni als altres, i que a força de repetir-les acabem creient que no tenim el poder per canviar-ho.

I és cert, segurament ens manca força o poder, i ens sobren llibres d’autoajuda. Però quin és un poder transformador que ens alliberi d’aquests petits o grans mals hàbits que en realitat ens acaben esclavitzant?

Per mi el poder més transformador en positiu que conec, és el de l'Esperit Sant si el deixem treballar en les nostres vides. Ell produeix en cada persona un fruit real d’alliberament d’aquelles accions que acaben esclavitzant la nostra realitat. És el fruit de l'Esperit que descriu l’apòstol Pau a la carta dels gàlates. Aquest poder transformador treballa en la nostra vida en les següents accions amor, goig, pau, paciència, benvolença, bondat, fidelitat, dolcesa i domini d'un mateix. Accions que ens beneficiaran a nosaltres mateixes i en les nostres relacions.

És per això que durant 9 diumenges en el sermó del culte estem parlant justament d’aquest poder que ens pot alliberar i transformar, per viure en plena llibertat.

Animat i investiga sobre el fruit de l'Esperit Sant, poder que transforma de veritat la vida.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.