Vés al contingut

Per saber-ne més

Fitxers adjunts
Document

(Fra Josep Manuel Vallejo) Alguna vegada ens hem preguntat per què Déu va crear el món? La Trinitat estava molt feliç en la seva vida divina i en la seva mútua estimació. No necessitava per a res crear. La creació és totalment gratuïta, perquè sí, per pur amor, igual que els pares tenen fills amb una sobreabundància de gràcia i de generositat. ¿Per què es va encarnar el Senyor Jesús? Ho diu molt bé la carta a Titus: ¿Perquè havíeu fet obres bones? Déu en Jesús s’encarna simplement perquè sí, pel seu infinit amor, per sobreabundància de generositat, com a plenitud de la Creació.

I l’Esperit Sant, ¿l’hem rebut perquè som bons o perquè ens portem bé? La vocació cristiana que hem rebut, ¿ens l’ha donat Déu perquè siguem competents, perquè siguem coherents o bons professionals...? No, l’Esperit Sant l’hem rebut com a sobreabundància de generositat. Aquesta és la Bona Notícia del cristianisme, que no cal ser perfectes, ni coherents, ni virtuosos perquè el Senyor ens estimi. El Senyor ens estima infinitament, malgrat el nostre desastre i la nostra incoherència. No mereixem l’amor de Déu. (Llegir més)

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.