Vés al contingut
Plaça del Diàles
Data de l'esdeveniment
Adreça (carrer i número)
Plaça Doctor Robert
Municipi
Sabadell
Nom de l'entitat organitzadora
Justícia i Pau
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Plaça del Diàleg Arcadi Oliveres, a Sabadell

Gaudeix de la instal·lació artística "Ser pacifista al s. XXI, de Domestic Data Streamers", de 17 a 20 h

La Plaça del Diàleg tindrà lloc el dissabte 30 de setembre, de 17 h a 20 h. La ubicació serà la Plaça del Doctor Robert de Sabadell. L’acte està impulsat per Justícia i Pau Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, Sabadell Diversa i el Consell de Solidaritat i Cooperació.

Aquesta és una iniciativa que vol tornar a portar el missatge de l’Arcadi Oliveres als carrers. Durant tot el dia, la plaça acollirà la instal·lació artística “Ser pacifista al segle XXI. Com contribuir a una cultura de pau ara i aquí?”, realitzada per Domestic Data Streamers, amb l’objectiu de compartir els missatges més importants d’Oliveres, i de generar espais de trobada, debat i conscienciació de la ciutadania en general.  

La instal·lació es compon de sis balances, cadascuna amb una pregunta vinculada amb temes molt relacionats amb l’Arcadi com són el desarmament, les finances ètiques, la distribució justa dels recursos, la sostenibilitat... En cada plat de la balança hi ha una resposta, cada una amb els seus pros i contres, que faran reflexionar a la ciutadania sobre la societat que volem.