Salta al contenuto principale
2 Catalunya Religió Dom 7/02/2010

(Carla Herrero CR) En els pròxims dies s’obriran tres pisos d’acollida per a exinterns de presons que donaran allotjament a catorze persones. La idea ha sorgit d’un grup d’ordes religiosos que han considerat necessari donar resposta social a les persones que han sortit de la presó. Persones que estan en situació d’exclusió social i que ens molts casos no disposen d’un suport familiar. 

Per aquest motiu, Càritas Barcelona, els caputxins, l’obra mercedària, la Companyia de les Filles de la Caritat, els salesians, les Carmelites Vedruna, les Dominiques de la Presentació, una fundació impulsada pels jesuïtes AFMA, el Centre Obert Heure, la Fundació Pare Manel, els Germans de la Salle i ARED han creat el projecte Enllaç sota l’aixoplug de la Fundació Mambré. Una fundació nascuda l’any 2007 que disposa d’una xarxa de vuitanta places per a persones sense sostre. CatalunyaReligió ha parlat amb Manuel Lecha, president de Fundació Mambré, per conèixer aquest nou projecte de treball conjunt entre les ordes religioses presents a Catalunya.

 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.