Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen-butlla-convocacio-jubileu

“Sor Genoveva i el germà Adrià representen una generació de religiosos que practiquen l’Evangeli de veritat”

ROGER VILACLARA -CR | "Genoveva Masip i Adrià Trescents representen els religiosos més entregats amb els exclosos de la segona meitat del segle XX". I per aquest motiu, la Direcció General d'Afers Religiosos (DGAR) ha decidit homenatjar-los amb un llibre biogràfic que ha escrit Antoni Batista i que presenten aquest 12 de juny a Barcelona. Per a Marcel·lí Joan, de la DGAR i que va coincidir amb els dos religiosos en la seva etapa a la Direcció General de Presons, explica que, Masip i Trescents també representen "una generació de religiosos que practiquen l'Evangeli de veritat". 

jordi-pacheco-claret

“Les Filles de la Caritat no dubten a ser valentes i reinventar-se”

LUCÍA MONTOBBIO –CR | Jordi Pacheco, periodista i director de la revista Foc Nou i l’agència de notícies Flama, ha presentat el seu primer llibre, Ser algú per a algú, que explica la història de l’Obra Social de Santa Lluïsa de Marillac. “És inspirador”, diu Pacheco sobre la tasca que fan les Filles de la Caritat amb la seva obra social. Sobre el llibre, el periodista assegura que el seu objectiu ha estat que el lector "se sentís com si pogués veure el moviment i la vida que transcorre a l'obra social".

Filles de la Caritat: “Acompanyem, fem vincle, acollim persones”

(Filles de la Caritat) La Companyia de les Filles de la Caritat a Catalunya disposa en total de 7 obres (CRAE Casa Solaz Infantil, CRAE La Caritat, CRAE Complex Maricel, l’Àgora, Llar de Pau, Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, Residència Betània) i 2 projectes socials (Espai Rosalia Rendu -Vincles, DiSA Sagrada Família) des d’on s’atenen a infants, joves, adults i gent gran en situació de risc social.

"Volem dignificar l'entrega d'aliments"

(Filles de la Caritat) “El nostre objectiu principal és desaparèixer perquè això significaria que hem deixat de ser necessaris, i que les famílies del barri tenen l’alimentació bàsica coberta, però mentre això arribi volem incrementar el nivell de cobertura en quantitat i qualitat dels productes i a la vegada dignificar aquesta entrega d’aliments” ha afirmat Francesc Patricio, director de Filles Caritat Fundació Social, en l'acte de celebració del primer aniversari del Distribuïdor Solidari d’Aliments (DiSA) de Sagrada Família.

Veure la fe