Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CPL/CR) El Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) torna al centre de Barcelona. Aquest dilluns el bisbe auxiliar de Barcelona Javier Vilanova ha beneït els nous locals situats a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231. Set anys després d’haver d’abandonar la històrica seu al carrer Rivadeneyra, el CPL torna a tenir una seu oberta al pública a prop de la Plaça Catalunya de Barcelona.

El bisbe Vilanova ha beneït els locals en una breu cerimònia acompanyat de l’equip del CPL, del rector del Seminari, Salvador Barcardit, i de les responsables acadèmics dels centres docents que acull l’edifici com el rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià i el degà de la Facultat de Teologia, Armand Puig i Joan Torra. Precisament, des del CPL destaquen que aquest nova ubicació permetrà una col·laboració més estreta amb l’Ateneu i amb l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis i que el centre sigui més accessible a laics, religiosos i preveres que participen en les activitat formatives desenvolupades a l’edifici del Seminari. Fins ara la seu de l’editorial estava ubicada al carrer Nàpols.

El bisbe Vilanova ha donat la benvinguda al CPL a l’edifici del Seminari, que és el “cor de la diòcesi de Barcelona”, i ha demanat a Déu que “el treball del CPL doni bons fruits d’evangelització, que edifiqui la vida cristiana”.

Josep Maria Romaguera, president del CPL, ha tancat l’acte expressant el seu agraïment al Seminari per la facilitat en l’acollida i ha convidat els assistents a visitar les noves instal·lacions.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.