Vés al contingut

notícies relacionades

Benedicció del nou local del CPL al centre de Barcelona

(CPL/CR) El Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) torna al centre de Barcelona. Aquest dilluns el bisbe auxiliar de Barcelona Javier Vilanova ha beneït els nous locals situats a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, al carrer Diputació, 231. Set anys després d’haver d’abandonar la històrica seu al carrer Rivadeneyra, el CPL torna a tenir una seu oberta al pública a prop de la Plaça Catalunya de Barcelona.

Animaset i Catalunya Religió inauguren local

(CR) Nova seu. Animaset i Catalunya Religió han inaugurat els nous locals de la redacció conjunta. Una seixantena de representats de les entitats que donen suport als dos projectes van assistir a la benedicció dels locals divendres al migdia. Els nous locals estan situats al Palau Mercader, al barri gòtic de Barcelona.

La Fundació Jericó obre noves instal·lacions per a persones sense llar

(Bisbat de Lleida) La Fundació Jericó, vinculada a la Parròquia del Carme de Lleida, ha obert unes noves instal·lacions al carrer Tallada, destinades a acompanyar persones sense llar. Amb aquest espai l'entitat arrodoneix els serveis assistencials que està realitzant des de l’estiu passat, quan es va fer càrrec de les necessitats més primàries, alimentació i allotjament.

Veure la fe