Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) Des d'aquest diumenge, Montserrat TV ha començat l'emissió en directe a través del canal de YouTube de l'Abadia de Montserrat. També es podrà seguir veient a través del web com fins ara. Aquesta doble opció proporciona una millor estabilitat en la recepció de les emissions dels oficis i esdeveniments que s’ofereixen des de la basílica de Santa Maria, i també la possibilitat de veure Montserrat TV directament a l’aparell de televisió convencional en cas que compti amb connexió a internet.

Amb aquesta nova opció, des de Montserrat informen que cada dia es podrà veure la programació emesa fins al final de la jornada. Paral·lelament, Montserrat TV continuarà oferint contingut audiovisual produït per Montserrat Comunicació, tant de TV com de ràdio. Cal recordar que Montserrat Ràdio continua emetent les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge, i que tant el directe com els podcasts dels programes també es poden reproduir per mitjà dels dispositius mòbils.

Les celebracions del Tridu Pasqual, per ràdio, TV i internet

Totes les celebracions litúrgiques del Tridu Pasqual des de la basílica de Santa Maria es podran seguir en directe a través de la ràdio, de la TV o per internet. Montserrat Ràdio i TV oferiran en directe la totalitat dels actes de culte per streaming a Montserrat TV. També Montserrat Ràdio, que presentarà una proposta musical particularment adequada a la significació de les dates centrals del calendari litúrgic. D’aquesta manera, de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, Montserrat Ràdio presentarà una radiofórmula diferent per a viure la dimensió religiosa dels misteris centrals de la fe.

Ràdio Estel connectarà amb Montserrat per a retransmetre bona part dels oficis de Setmana Santa; mentre que les TV de la Xarxa de Comunicació Local emetran, també en directe, la celebració de la Passió del Senyor, de Divendres Sant, 15 d’abril, a les 17:00 h; la vetlla pasqual, dissabte 16, a les 22:00 h; i la missa de Pasqua, diumenge 17 d’abril, a les 11:00 h. Aquest Diumenge de Rams ja s'han pogut seguir les emissions per aquest canal.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.