Salta al contenuto principale
2 Catalunya Religió Mer 11/11/2020

(Fundació Comtal) La situació sanitària actual ha deixat en evidència les diferències d’accés a l’educació per part d’infants i joves que no disposen en el seu entorn, de mitjans econòmics, recursos i coneixements tecnològics. Són molts els que no han pogut ni poden seguir les classes en períodes de confinament a causa de la manca de dispositius o connexió a internet a les seves llars, o per falta d’espai i material escolar.

Davant d’aquesta situació, la Fundació Comtal llança un repte solidari a la plataforma “migranodearena” per donar resposta a les desigualtats educatives que s’han agreujat durant la pandèmia, amb motiu del #GivingTuesday.

L’objectiu d’aquesta entitat vinculada a La Salle és aconseguir 2.000 euros per evitar que infants i joves sense recursos es quedin enrere en els aprenentatges de l'escola a causa de la seva situació socioeconòmica.

A través del micromecenatge solidari, empreses, escoles i particulars podran donar, implicar-se i aportar el seu granet de sorra perquè l’entitat pugui comprar material tecnològic, com per exemple portàtils, pendrives i targetes amb accés a internet, kits de material escolar (especialment pensats per fer la quarantena domiciliària), comprar material sanitari de protecció i aliments perdurables així com productes d’higiene, que es repartiran a 19 infants i joves sense suport familiar que viuen a l’àrea residencial de la fundació.

El 2019 van participar 20 escoles, empreses i organitzacions solidàries al repte solidari. Més de 53 persones es van apropar a la Fundació Comtal per portar aliments i col·laborar econòmicament i se’n van beneficiar 250 infants, adolescents i joves.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.