Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Arquebisbat de Tarragona) Amb el lema 'Transformem la societat des de la Misericòrdia', Càritas Diocesana de Tarragona organitzarà el proper 22 d’octubre al Camp de Mart de la ciutat la tercera Trobada de Càritas Catalunya. Es preveu que hi participin uns 1800 voluntaris de les Càritas de tot Catalunya.

El matí serà el moment de les ponències i el debat. Hi participarà el sociòleg basc, Imanol Zubero, diplomat en Teologia i professor de la Universitat del País Basc, amb la ponència titulada 'Mirar amb Misericòrdia ens posiciona per canviar el món' i Miquel Barbarà, llicenciat en sociologia i mestre de capella de la Catedral de Tarragona, amb la conferència 'L’esperit de Càritas'.

Posteriorment, els assistents podran preguntar als ponents i debatre sobre els temes exposats i a continuació gaudiran d’una experiència solidària amb els Pallassos sense fronteres. També hi hauran castells; un dinar de germanor al Col·legi Sant Pau Apòstol i diferents visites culturals per la ciutat o bé un audiovisual que es projectarà al mateix auditori.

La trobada es clourà amb la celebració de l’Eucaristia presidida per l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, al Camp de Mart.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.