Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Les parròquies de Sant Cugat i de Sant Jaume, de Salt, han escrit un comunicat comú que s’ha llegit en les celebracions litúrgiques d’aquest cap de setmana. La defensa del diàleg i els valors evangèlics són la principal petició.

Mossèn Casellas, rector de la parròquia de Sant Jaume, ha explicat a CatalunyaReligió que “hi ha un clima de preocupació pels robatoris però que tot plegat s’està recuperant”. Josep Casellas assegura que la calma i la serenitat cada cop són més presents. “A través del diàleg es poden resoldre els problemes, amb la crispació i les baralles no anem enlloc".

 

El comunicat s’ha llegit a totes dues parròquies, que s’han unit per poder ajudar davant tota la polèmica generada.

 

“A partir dels fets conflictius d’aquests darrers dies en el nostre poble, dels quals s’han fet ressò els mitjans de comunicació, les dues parròquies de Salt reiterem la nostra voluntat de treballar pel respecte, el diàleg i la bona convivència entre els veïns, com ho fem des de la Taula pel diàleg interreligiós de Salt.

 

La seguretat és un dret, com és un dret tenir un treball digne i ho és poder posar cada dia un plat a taula. 

 

Més que prendre partit, es tracta de fer costat a les persones més febles i desprotegides.  La solució dels conflictes no es troba en els enfrontaments, sinó en el respecte i el diàleg, que asseguren una bona convivència. 

 

Recordem, en tot moment, l’anomenada Regla d’Or evangèlica, vàlida per a tothom: “Feu als altres tot allò que voldríeu que ells us fessin a vosaltres”.