Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
llibreria-claret
Fotografia: Claretians.

ClaretiansLa nova Llibreria Claret obrirà les portes el pròxim 12 de setembre al barri de Gràcia de Barcelona. Actualment, tant la llibreria com l'Editorial Claret, les dues institucions dels missioners claretians, es troben completant el trasllat, una mesura que van anunciar el mes d'abril i que respon al nou context editorial.

A partir del 12 de setembre, la llibreria se situarà al número 410 del carrer Sicília, cantonada amb Travessera de Gràcia. L'horari serà de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i el dissabte de 10 h a 14 h.

L’Editorial s’ha traslladat en espais de la Cúria dels claretians al carrer Nàpols. El trasllat de les dues institucions porta l’activitat i les instal·lacions al voltant del nucli claretià de Gràcia, ben conegut per l’Escola i l’Esportiu Claret i pel Santuari-Parròquia del Cor de Maria.

Les dues institucions mantindran la seva activitat i continuen comptant amb tots els treballadors i treballadores que tenien al carrer Roger de Llúria, que consideren "indispensables" per desenvolupar la nova etapa i els nous projectes.

Seguint l'estímul del seu fundador

Amb la voluntat de continuar sent referent al nostre país, la llibreria i l’editorial mantenen l’oferta de títols actuals, en especial, de temàtica religiosa, humanística i de literatura infantil.

Els Missioners Claretians sempre han mostrat una sensibilitat especial cap a l’apostolat de l’Editorial i la Llibreria Claret, seguint l’estímul del seu fundador, sant Antoni Maria Claret. Hereus espirituals de l’impuls i trajectòria del pare Claret en la inquietud per la difusió i publicació religiosa, al llarg d’anys d’història han anat cercant la millor adaptació pastoral i formes d’estructurar-se, des de la creació el 1927 de la Tipografia Claret-Editorial, per respondre a la seva missió.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.