Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Servei Solidari) "Al Raval, mans a la feina" és un projecte desenvolupat per Servei Solidari i Impulsem, SCCL, gràcies al finançament de Barcelona Activa en el marc de la convocatòria Impulsem el que fas 2020.

Durant aquest curs, un grup d'adolescents i joves migrats que han arribat sols han participat en un itinerari de formació prelaboral mitjançant tallers teòrics-pràctics dels oficis professionalitzadors en el sector de la rehabilitació i construcció amb criteris d'eficiència energètica com fusteria i aïllament, instal·lacions elèctriques i tractaments de pintura. Els joves als quals s'adreça el projecte són aquells que per edat i pel baix nivell lingüístic, per la situació administrativa en què es troben i per la manca de formació laboral tenen dificultats per poder accedir al sistema educatiu reglat i al món laboral.

Per posar en pràctica tot el que han après, han dut a terme diferents intervencions en entitats i institucions del territori, això ha suposat una acció innovadora amb una intenció de coneixement i d´ajuda mútua, de treball cooperatiu, que ofereix espais de coneixement i d´intervenció diferents, generadors de vincles, xarxes de confiança i activació ocupacional.

Una de les últimes intervencions que han fet ha estat "La barraca de Fira", una demanda de la Fundació Interacció i l'Associació Carabutsí, per tal de poder oferir activitats artístiques i culturals de manera itinerant per tot el districte en el marc del Projecte Arnau Itinerant.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.