Vés al contingut

notícies relacionades

caritas-bcn-feina-00

9 de cada 10 joves atesos per Càritas Barcelona troben feina

CÀRITAS BARCELONA | Durant quatre hores, més de 500 persones han tingut l'oportunitat aquest dijous d'entrevistar-se i entregar el seu currículum a diverses empreses. Ha estat en el marc de la tercera edició de la Fira d’Ocupació NO m’ATURo organitzada per Càritas Barcelona al Seminari Conciliar de Barcelona.

Projecte JOVES FUTUR +

La Fundació "la Caixa" i el Barça promouen la inserció laboral de joves extutelats

FUNDACIÓ LA CAIXA | El projecte JOVES FUTUR +,  impulsat per la Fundació FC Barcelona i amb el suport de la Fundació “la Caixa”, ha organitzat un acte d’agraïment i reconeixement a empreses per la seva participació en la iniciativa. L’acte ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta; la directora general de la Fundació FC Barcelona, la Dra. Marta Segú; i el director corporatiu d’Educació i Màrqueting de Fundació “la Caixa”, Xavier Bertolín.

Feina i ganes de treballar es tornen a trobar amb Càritas Barcelona

(Roger Vilaclara –CR) Més de 500 persones han participat en la Fira d’Ocupació de Càritas Diocesana de Barcelona ‘No M’aturo’. Un esdeveniment amb l’objectiu de crear un lloc de trobada entre persones sense ocupació laboral i empreses interessades a oferir llocs de treball. La jornada s'ha celebrat aquest dijous al matí al Seminari Conciliar de Barcelona.

Veure la fe