Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
caritas-vic-caritas-aprovats
Fotografia: Bisbat de Vic.

BISBAT DE VIC L'Assemblea de les Càritas de la diòcesi de Vic, que s'ha dut a terme a les instal·lacions del Seminari de Vic, ha comptat amb la presència dels representants de les Càritas que conformen la diòcesi. Els membres de les diverses Càritas han participat en l’acte i aprovaren, a través de votació, el pressupost previst per a la realització de l’exercici del 2024. El divendres dia 1 de març s'ha celebrat l'acte,

L’assemblea ha estat presidida pel bisbe de Vic i president de Càritas Diocesana, Romà Casanova; el delegat episcopal de Càritas Diocesana, Ramon Donada; i el director de l’entitat, Ramon Martínez. Els representants de Càritas dels arxiprestats del Ripollès, Ter-Collsacabra, Lluçanès, Vic, Guilleries-Congost, Bages Nord, Moianès, Manresa, Bages Sud i Anoia-Segarra; de la diòcesi de Vic també hi han estat presents.

Plans centrats en projectes socials

Els ponents han estat l'administrador de Càritas Diocesana de Vic, Joan Gotsens; i la directora de l’àrea d’administració, Marta Terricabras. Ambdós han informat sobre l’estat financer de l’entitat, el tancament de l’exercici econòmic del 2023 i el pressupost del 2024 (estimat en més de 2 milions d’euros). Les propostes han estat aprovades per unanimitat.

També ha intervingut com a ponent Joan Soler, secretari general, que ha presentat el pla de reorganització que té com a objectiu vetllar per la viabilitat dels projectes socials. També té com a objectiu l’optimització de recursos humans i materials de les tres àrees que conformen Càritas Diocesana de Vic: acció social, desenvolupament institucional i administració econòmica. Aquest pla de reorganització es desplegarà entre els anys 2024 i 2025.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.