Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
mirem-mes-enlla-2022-mcecc
Fotografia: Jornada de Monitors del MCECC 2022 | Fundació Pere Tarrés.

FUNDACIÓ PERE TARRÉSEl Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés organitza el divendres 4 de novembre la sisena edició de la jornada de reflexió 'Mirem més enllà'. Enguany tornarà a ser presencial després de tres anys i, sota el lema 'La Pau comença a l'Esplai', la reflexió girarà al voltant de la no-violència. La sessió es durà a terme al Centre d'Esplai Sagrat Cor a les 19:30 h i comptarà amb la intervenció del politòleg, periodista i tècnic referent de Justícia Global i Emancipació al Consell de la Joventut de Barcelona, Jordi Viñals. Les inscripcions per participar-hi ja es poden fer a través del seu web.

Durant la jornada, Viñals parlarà del concepte de la no-violència i de la importància de la seva pràctica política-social com a eina per la resolució de conflictes i l'abolició de les opressions. El MCECC proposa un espai "per reflexionar sobre els reptes més importants davant la construcció de la pau a casa nostra i al món". El moviment també explica que es treballarà "la manera d'incloure aquest enfocament a les activitats i de com compartir-ho més enllà dels nostres esplais".

Després de la intervenció de Viñals, el bioquímic i cantautor vidrerenc, Sergi Andrades, oferirà un breu concert que posarà fi a la jornada.

Aquesta es tracta de la sisena jornada 'Mirem més enllà' que organitza l'Àmbit d'Educació per la Justícia Global del MCECC i que va destinada a monitors i responsables dels centres d'esplai cristians de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.