Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) Arran de la mort aquest dijous a la nit del bisbe de Girona, Francesc Pardo, són moltes les mostres públiques de condol que arriben a través de les xarxes socials. Jordi Callejon, Jordi Turull o Josep Lluís Cleries són alguns dels noms que han recordat aquest matí al bisbe Pardo. També comunitats com les Parròquies de Vilafranca del Penedès i entitats socials com la Fundació Pere Tarres.

Davant de la mort del bisbe, el vicari General, Lluís Suñer, ha adreçat una carta als diocesans, on ha agraït en nom de la diòcesi i de la família els esforços dels metges i tot el personal sanitari, així com les pregàries i les mostres d’afecte rebudes. També ha donat gràcies “per tot el que la diòcesi i tots nosaltres hem rebut del seu ministeri episcopal” i ha demanat a totes les parròquies que en les misses d’aquest proper diumenge es pregui pel bisbe.

També l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, ha expressat el ser "sincer condol" a tota la diòcesi de Girona en una nota publicada aquest divendres al matí. "Em sento profundament unit al dolor de tota la meva diòcesi d'origen i m'uneixo a la vostra pregària", diu. En la nota també agraeix al bisbe la seva acollida i acompanyament.

Des de Catalonia Sacra asseguren que “el bisbe Pardo ha estat cabdal en la tasca empresa per l'Església en la darrera dècada per posar en valor el seu patrimoni cultural”.

Recollim les mostres de condol publicades a les xarxes socials a continuació:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.