Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Jesuïtes) La congregació provincial de la Companyia de Jesús ha escollit aquest diumenge al matí el pare jesuïta Enric Puiggròs com a procurador de la província d'Espanya. També ha elegit José Ignacio García Jiménez com a suplent per al cas que Puiggròs no pogués complir la seva comesa. El procurador participarà a la propera congregació de procuradors (la 71a) que tindrà lloc a Loiola a partir del 15 de maig de 2023. Per a aquesta reunió haurà de preparar un informe sobre l'estat de la província.

El pare Enric Puiggròs és consultor a la província d'Espanya, delegat de la plataforma de Catalunya i superior a la comunitat de Roger de Llúria, a Barcelona.

El pare José Ignacio García Jiménez és actualment director de Cristianisme i Justícia, i coordinador de l'eix de missió “Diàleg de la fe” del sector servei de la fe. Viu a Barcelona, ​​a la comunitat de La nostra Senyora de la Victòria (Palau).

Abans de la votació, els congregats han celebrat l'Eucaristia, presidida, aquest diumenge, pel pare Antonio España. A l’homilia el Provincial ha convidat els congregats a escoltar l'esperit en aquest procés de recerca d'un guia que pugui ajudar el govern de la Companyia en el seu camí cap a la voluntat de Déu. El provincial ha fet una invitació a partir de l’evangeli per seguir guies lúcids.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.