Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CPL) Elisenda Almirall, David Álvarez, Martirià Brugada, Carles Cahuana, Jordi Font i Maria Guarch són les noves incorporacions del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona. L’entitat ha celebrat aquest dilluns l’Assemblea General Ordinària en què ha aprovat l’exercici econòmic de 2020 i ha incorporat aquests sis nous membres. L’assemblea, presidida per Josep Maria Romaguera, ha tingut lloc el mateix dia en què s’han beneït els nous locals de l’entitat, situats a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona.

Per ser membre del Centre cal que el seu Consell ho proposi, el candidat o la candidata ho accepti i obtingui el vot favorable de dues terceres parts de l’Assemblea, mitjançant votació secreta. Aquest és el cas de Elisenda Almirall, laica de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, membre del Consell de la revista Galilea.153; David Álvarez, prevere de la arxidiòcesi de Barcelona, membre del Consell de la revista Missa Dominical; Martirià Brugada, prevere de la diòcesi de Girona, col·laborador a la Col·lecció Sants i Santes; Carles Cahuana, prevere de la diòcesi de Terrassa, membre del Consell de la revista Missa Dominical; Jordi Font, prevere de la diòcesi de Girona, vicepresident de l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis; i Maria Guarch, laica de la arxidiòcesi de Barcelona, que treballa a la redacció del CPL i és secretària del Consell de la revista Missa Dominical.

Litúrgia integrada a la pastoral

El CPL és una associació pública de fidels de l’Església de Barcelona, que compta amb 31 membres i té com a principal objectiu el treball per a la formació litúrgica integrada en el conjunt de la pastoral. Per donar-hi compliment el CPL desenvolupa una àmplia activitat editorial, assessorament, recerca, estudi, difusió del pensament, confrontació d’experiències, informació, etc. Per ajudar a la formació litúrgica el CPL publica quatre revistes (Missa Dominical, Phase, Liturgia y Espiritualidad i Galilea.153) d’àmplia difusió i compta amb diverses col·leccions de llibres d’estudi i de divulgació de la litúrgia, entre elles Cuadernos Phase.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.