Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Predicació Testimonis de Jehovà
Foto: Testimonis de Jehovà

Glòria Barrete -CR Els Testimonis de Jehovà de tot el món han reprès la predicació casa per casa després de dos anys d’interrumpció per la pandèmia de la Covid-19. La predicació domiciliària s’ha iniciat aquest 1 de setembre, junt amb el llançament d’una campanya mundial per oferir a tothom un curs bíblic interactiu i gratuït.

“Els Testimonis de Jehovà entenem la predicació casa per casa com un signe d’identitat dels primers cristians”, afirmen des de l’organització religiosa.

Segons els Evangelis, recorden, Jesús mateix va enviar als seus deixebles a predicar casa per casa, i els Testimonis de Jehovà avui entenen aquesta pràctica “com una mostra d’amor per part de Déu que permet dur el missatge d’esperança de la Bíblia a totes les persones, sense discriminar ningú”.

Des de l’organització religiosa reconeixen que aquest mètode de predicació els hi ha donat bons resultats. “El nombre de persones que han volgut començar a estudiar la Bíblia amb nosaltres ha anat augmentant en els darrers anys”. Just abans de la pandèmia es dirigien a tot el món quasi vuit milions de cursos bíblics gratuïts, expliquen, i els hi consta que molts d’ells “van començar per la predicació casa per casa”.

Ara bé, són conscients que no tothom està disposat a acollir el missatge o a obrir la porta davant de la seva petició. “Ens fa pena si algú no vol obrir-nos la porta però respectem les opinions i postures dels altres i no pressionem ningú perquè ens escolti”, matisen.

Una tècnica, la de la predicació casa per casa, que es prepara i treballa a les seves reunions setmanals, que són obertes al públic. “A les reunions es repassen suggerències basades en els principis bíblics, es relata com ser considerats amb els veïns que visitem, com mostrar bona actitud, i com explicar de forma clara i breu el que Déu promet a la Bíblia”.

La pandèmia va eliminar la possibilitat de la prèdica domiciliària però els Testimonis de Jehovà van seguir oferint el missatge de la Bíblia per altres canals. “Hem continuat predicant per telèfon als nostres coneguts, i per carta a tots els nostres veïns”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.