Salta al contenuto principale
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Del 29 al 31 de gener ha tingut lloc a Roma les Jornades per als Delegats diocesans de Mitjans de Comunicació Social que anualment organitza la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació social (CEMCS).

Enguany el tema general de l’Assemblea ha estat «“La veritat us farà lliures” (Jn 8,32). Notícies falses i periodisme de pau» i hi han participat els delegats i equips de les diòcesis amb seu a Catalunya. També els bisbe de Lleida, Salvador Giménez, i el bisbe emèrit d’aquesta mateixa diòcesi, Joan Piris, amb altres bisbes de la Comissió de Mitjans de la CEE.

Aquesta Assemblea anual pretén que les delegacions diocesanes de MCS comparteixin experiències i tractin projectes conjunts del seu treball pastoral. Per a fer-ho, es presenten diversos testimonis de projectes de comunicació de l’Església. Aquest any han aprofundit en la tasca de la Secretaria per a la Comunicació de la Santa Seu, que presenta un nou model d’integració i gestió unitària dels diversos mitjans vaticans, i també han conegut el testimoni de diversos corresponsals espanyols a Roma, entre d’altres qüestions.

El darrer dia van celebrar l’eucaristia a la cripta de la Basílica de Sant Pere del Vaticà, van participar a l’audiència del papa Francesc al Vaticà i van conèixer la Sala Stampa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.