Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Escola Pia) La primera promoció la formen més de 20 alumnes. Són de Caldes, Mollet, Granollers, Lliçà, Sant Feliu i d’altres poblacions dels dos vallesos.

Les tres institucions col·laboren en l’organització del cicle formatiu de grau mig en Tècnic/a en Cures Auxiliars d’Infermeria. És un cicle singular perquè l’alumnat fa les classes majoritàriament a l’Hospital de Mollet, molt a prop del món laboral i empresarial amb un equip docent format per professionals de la salut, i un dia a l’Escola Pia de Caldes.

Aquest cicle formatiu, amb reconeixement oficial i gestionat per l’Escola Pia de Caldes, compta amb un 80% de classes teórico-pràctiques a l’Hospital de Mollet, en un aula dotada específicament del material i equipament per a la formació, i l’altre 20% s’imparteixen a l’Escola Pia de Caldes.L’alumnat disposa i compta amb una plataforma educativa per completar el seu aprenentatge, amb professorat de la salut amb experiència de l’Hospital de Mollet i de la Fundació Santa Susanna i també amb tutoria personal que li fa l’acompanyament i el seguiment.Els futurs professionals podran treballar com a auxiliars d’infermeria en un geriàtric, en un centre pediàtric, d’atenció primària, de salut mental o de cures d’infermeria a domicili entre d’altres opcions.

Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.