Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Bisbat de Girona) 'Evangelitzar amb l'art: la formació dels guies'. Aquest ha estat el títol de la jornada anual de turisme i temps d'oci que organitza la Conferència Episcopal Espanyola. L'eix central de les ponències ha estat el com formar els guies professionals perquè donin a conèixer també el sentit espiritual i evangèlic d'una obra art o d'una església.

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, que presideix aquesta comissió, ha estat l'encarregat de moderar i dirigir aquestes jornades que han tingut lloc dimarts i dimecres a Madrid, amb la participació d'una quarentena de persones vinculades i compromeses amb la pastoral de turisme de les diferents diòcesis espanyoles.

Entre els participants s'hi ha comptat també el delegat de pastoral de Turisme de la diòcesi de Girona, mossèn Jordi Reixach. En cloure les sessions de treball, el bisbe de Girona ha afirmat que "un dels gran reptes que tenim és avui és el d'evangelitzar a través de l'art", i que el turisme que té per objectiu conèixer i valorar el patrimoni artístic i cultural religiós, "pot ajudar sens dubte a moltes persones a descobrir un sentit de vida".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.