Salta al contenuto principale
Catalunya Religió Mar 5/07/2022

(Sant Joan de Déu) L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu continua fent costat a les persones desplaçades per la guerra d'Ucraïna i les quals es troben en major situació de vulnerabilitat.

En aquests moments estan repartint l'ajuda humanitària que s'ha comprat amb els fons rebuts per l'Orde a Europa. Es tracta d'aliments, productes d'higiene personal i neteja per als veïns de Drohobycz i voltants, que acudeixen a la parròquia de San Bartłomiej, així com als nens de l'Orfenat de Podburz, que els Germans Hospitalaris secunden financera i materialment des de febrer de 2022.

D'una banda, es tracta de productes comprats pels Germans a Polònia amb els fons rebuts per les campanyes solidàries impulsades per l'Ordre, com la Campanya Emergència Ucraïna SJD. D'altra banda, també s'estan distribuint els productes que han arribat amb el trailer enviat des d'Espanya per Avanza ONGD en col·laboració amb Juan Ciudad ONGD.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.